Re: Search Texas, sakset

Olen tässä ollut tylsistynyt, ja kun tulevan kirjani esilukijoista muutama on väittänyt minun saaneen huomattavasti vaikutteita Texas, saksista niin ajattelin notta: ”No perkele, otetaan sitten vaikutteita, oikein kunnolla”.

Ja näin keksin ajankuluksi kokeilla mitä saisin aikaiseksi kun haen eri hakukoneilla Harry Salmenniemen Texas, sakset kirjan säkeitä ja sommittelen löydökseni samaan malliin kuin alkuperäinen kirja on taitettu.

Se osoittautui hauskaksi puuhaksi, vaikkakin yllättävän hankalaksi, Harry kun näyttää varanneen kaikki mielenkiintoiset lauseet… (Saattaa olla että tuossa on samojakin lauseita kuin Texas, saksissa, sillä teen tuota sivu kerrallaan eikä minulla ole alkuperäistä digitaalisena jotta voisin helposti greppaamalla varmistaa asian)

Tuossa ensimmäiset 20 sivua: Re:Search:Texas,sakset

Saa nähdä jaksanko koskaan jatkaa tuota. Loppuun asti tuskin kuitenkaan, on se alkuperäinen teos sen verran massiivinen opus ettei sen loppuun asti jaksa haeskella ihan huvin vuoksi.

Mainokset

2 thoughts on “Re: Search Texas, sakset

  1. Jaa niin, epäilemättä olen saanut vaikutteita Harryn kirjasta, olenhan lukenut sen useampaan kertaan ja pidän sitä mestarillisena teoksena. Mutta tietoisia vaikutteita ovat vain fonttien ja fonttikokojen vaihteleminen.

  2. Mielenkiintoista, wintoosassa fontit näyttävät aivan erilaisilta kuin linuxissa. Kummassakohan lie ”vika”?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s