wikirunoudesta

Suunnittelen tässä kaikkien (yhtä lukuunottamatta keskeneräistenkin) kokoelmeni julkaisemista wiki-muodossa jotta kuka tahansa voisi editoida niitä. Ideana olisi että kuka tahansa voisi korjata viat, lisätä omaa, tehdä ihan mitä tahansa, vaikka heittää roskiin mikäli niin äänestetään.

Olisi mukava saada nettiin lisää jatkuvasti eläviä runoteoksia.

Taitaa vain olla niin ettei moinen kiinnostaisi ketään, pitäisi keksiä miten saisi oikeat runoilijat innostumaan ideasta…

Mainokset

5 thoughts on “wikirunoudesta

  1. Tarkoitukseni ei muuten ollut halventaa tuolla ”oikeat runoilijat” termillä runoilijoita, se on vain pääni sisäinen vitsi ja enemmän kuin runoilijoihin itseensä se liittyy siihen miten (asiaa tuntemattomat) ihmiset katsovat oikeudekseen määritellä sen kuka on ”oikea runoilija” (Kts. esim. tuota keskustelua http://fi.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Poistettavat_sivut/J.P._Sipil%C3%A4#J.P._Sipil.C3.A4 )

    Pitäisi oikeastaan väsätä J.P. Sipilälle uusi sivu wikipediaan, luulisi nykyisten näyttöjen jo riittävän. Samoin pitäisi väsätä monille muillekin suomalaisille runoilijoille sivuja, wikipedian suomalaiset runoilijat osa kun on vieläkin puutteellinen.

    Ja, muuten, itse asiassa ne ”oikeat runoilijat” saattavat hyvinkin innostua ideastani, pitäisi vain saada levitettyä sanaa…

  2. Joo, ton JP:tä koskevien keskustelun mukaan (mm. kolmen kirjan vaatiminen, joka lienee otettu kirjailijaliiton höpinöistä) mm. Kristian, Teemu Helle, Timo Harju, Harry, Luoma-aho jne. jne. eivät kelpaisi wikipediaan. Itse asiassa Walt Whitmankaan ei Leaves of grassin julkaisun (ja useaan vuoteen sen jälkeen) aikoihin olisi kelvannut (Omakustanne) wikipediaan.

    Pitäisi oikeastaan kokeilla, jos aloittaisi JP:stä ja Harrysta.

  3. Ihania otoksia, jonkeain omalla tavallaan oikein taideteos! Tuo mustavalkoisuus sopii kuviin oikein mukavasti. Ja niin kaunokaisia nuo tyttf6set, kylle4 tuollaisista viitsii kuvia re4psie4kin ja vaikka kuinka monta 🙂 ( Iltate4hti olisi mieleste4ni tuohon joukkoon oikein sopiva, kuinkahan ne4tti tai sf6pf6 se olisikaan <3)Enpe4 mine4ke4e4n ihmettele miksi blogiisi tulijoita riitte4e4. Te4e4lle4 saa nauttia aina niin kauniista kuvista ja tunnelmallisista hetkiste4. Kiitos niiste4 je4lleen kerran. Hyve4e4 syksye4!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s