Kellojen savut

Tämän kuun 28. Issuu-”julkaisu”:

Kellojen savut

Tämä on periaatteessa Luokkahuone II – Yläaste, tosin sillä erotuksella että tämä on – ainakin minun mielestäni – luettavampi kuin Luokkahuone I.

Mainokset

5 thoughts on “Kellojen savut

  1. Ruukinmatruunalla on tapana ptotlaa yksi tupakka vuodessa, uudenvuodenyf6ne4.Tupakan hehkuva pe4e4 on ke4teve4 tapa sytytte4e4 ilotulitusrakettien tulilangat.Jos site4 he4ke4e4 haluaa pe4e4he4n, niin ihan yhte4 hyvin voi menne4 nuuhkimaan site4 masuunin huipulta nousevaa masuunikaasua. Tai auton pakoputkea.

  2. Te4e4lle4he4n kiihotetaan meite4 tpokaoitsijuita vastaan :(Itse en kylle4 ota stressie4 sise4tupakoinnin kielte4miseste4 ja myf6nne4n harrastuksen olevan huono, surkea ja epe4esimerkillinen, mutta silti site4 mielelle4e4n polttelee. Ihmiset voisivat minustakin kiinnitte4e4 huomiota siihen, ette4 natsat kuuluvat roskiksiin ja tuhkakuppeihin.

  3. kiitos teille <3Paula: Kiitos kauniista sanoistasi! Mukava kuulla, että olet saanut täältä ideoita mukaasi :)Paneelit kiinnitimme tosiaan laattojen päälle tuollaisella Sika-plex ( ei taida olla oikein kirjoitettu ;)liimalla, ja alareunaan laitoimme silikoonia. Ihanat kyllä ovat. Suosittelen :)Susu: Mummolat on ihania! Niin paljon nostalgisia muistoja henkiviä. Omat isovanhempani ovat jo myös siirtyneet taivaan kotiin, mutta tästä mieheni mummolasta on tullut tärkeä paikka meidän koko perheelle :)Ainosofia: Eivät taida nuo silmälasitkaan musta valitettavasti fiksua tehdä 😉 Liisa: No voi sinnuu, kiitos kovasti ❤ Nukkekoti kaapissa kuulostais kans ihanalta. Itsekkin olen haaveillut nukkekodista tytöille ( ja ehkä vähän itsellenikin ;)mutta hetken vielä odotan, kun tuo meidän Lilliputti kadottaa vielä kaiken mihin koskee 🙂 Sullahan on sitäpaitsi hyvin lähtenyt se keventäminen vauhtiin. Täällä innostus kestää ehkä kaks päivää!Christina: Kiitos, ja kiva kun poikkesit kylään :)Susanne: No voi kiitokset sinulle ❤ Mukavaa viikkoa sinnekkin!Salla, Ansku ja Riikka: Kiitos teillekkin ❤ Ihania ootte! Saas nyt nähdä, kehtaanko sentään kakkulakuvia laittaa ;)Riikka: munkaan ei tarvitse aina laseja pitää, mutta autoa ajaessa ja telkkaria katsellessa ainakin. saas nähdä kuin niihin tottuu.

  4. kiitos teille <3Paula: Kiitos kauniista sanoistasi! Mukava kuulla, että olet saanut täältä ideoita mukaasi :)Paneelit kiinnitimme tosiaan laattojen päälle tuollaisella Sika-plex ( ei taida olla oikein kirjoitettu ;)liimalla, ja alareunaan laitoimme silikoonia. Ihanat kyllä ovat. Suosittelen :)Susu: Mummolat on ihania! Niin paljon nostalgisia muistoja henkiviä. Omat isovanhempani ovat jo myös siirtyneet taivaan kotiin, mutta tästä mieheni mummolasta on tullut tärkeä paikka meidän koko perheelle :)Ainosofia: Eivät taida nuo silmälasitkaan musta valitettavasti fiksua tehdä 😉 Liisa: No voi sinnuu, kiitos kovasti ❤ Nukkekoti kaapissa kuulostais kans ihanalta. Itsekkin olen haaveillut nukkekodista tytöille ( ja ehkä vähän itsellenikin ;)mutta hetken vielä odotan, kun tuo meidän Lilliputti kadottaa vielä kaiken mihin koskee 🙂 Sullahan on sitäpaitsi hyvin lähtenyt se keventäminen vauhtiin. Täällä innostus kestää ehkä kaks päivää!Christina: Kiitos, ja kiva kun poikkesit kylään :)Susanne: No voi kiitokset sinulle ❤ Mukavaa viikkoa sinnekkin!Salla, Ansku ja Riikka: Kiitos teillekkin ❤ Ihania ootte! Saas nyt nähdä, kehtaanko sentään kakkulakuvia laittaa ;)Riikka: munkaan ei tarvitse aina laseja pitää, mutta autoa ajaessa ja telkkaria katsellessa ainakin. saas nähdä kuin niihin tottuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s