Gimpillä leikkimistä

Opettelen käyttämään Gimppiä, jossa näyttäisi olevan melkein yhtä hauskoja efektejä kuin Photoshopissakin, alla olevat kuvat on tehty käyttäen hyväksi Gimpin filttereitä, minä vain valitsin filtterit ja gimp teki aivotyön. Jos olisi enemmän visuaalisesti suuntautunut ja jaksaisi opetella niin gimpilläkin voisi saada aikaiseksi mielenkiintoisia kuvia.

(Klikkaamalla kuvia näet ne hivenen isommassa koossa)

etsinta-ver-0.8A

etsinta-ver-0.9
etsinta-ver-0.9D

Loppuun alkuperäinen teksti:

etsinta-ver-0.7B

Mainokset

5 thoughts on “Gimpillä leikkimistä

  1. Ihanan syksyisie4 kuvia!Luin edillesen postauksen vastaukset ja hieman itselleni nauraen huvitti lukea, ette4 oletkin kosmetologi. Ajattelin kerran, ette4 olet kenties pappi kun sulla on aina maanantait vapaat. Pahasti meni pieleen arvaukseni 😀

  2. ”Ellilä on osoittanut usein samanlaista käytöstä”Määrittele ”samanlainen käytös”. Ikävien tosiasioiden mainitseminen? Se nyt vain sattuu olemaan fakta, että mustat amerikkalaiset tekevät rikoksia moninkertaisesti enemmän kuin valkoiset. Se on fakta. Se ei muuksi muutu, vaikka sinä pitäisit sen mainitsemista huonona ”käytöksenä”.Miehet muuten tekevät rikoksia moninkertaisesti enemmän kuin naiset. Onko tämänkin faktan mainitseminen sinusta huonoa ”käytöstä”? Mistä kaikista asioista keskustelun haluaisit kieltää? Mitä kaikkia tabuja sinulla on ja miksi? Haluatko julistaa itsesi joksikin internetin ajatuspoliisiksi?”Ihmettelen myös syvästi sitä, kuinka usein hän syyllistyy puhtaasti henkilöönkäyvään kirjoitteluun”Kuten? Mielestäni juuri sinä olet käynyt häiriköimässä tätä blogia henkilöönkäyvällä kirjoittelulla. Nytkin juuri harrastat henkilöönkäyvää, hyökkäävää argumentointia: vastustat minun lyhyttä viittaustani USA:n rikostilastoihin aloittamalla ad hominem-hyökkäyksen minua vastaan. Olet toki tehnyt samaa ennenkin, joten tämä ei ole mitenkään yllättävää.”ja alatyylisiin ilmauksiin.”Kuten? ”Olen aiemmin – ehkä perusteetta – vetänyt Ellilän ja muutaman muun libertaarin rasistisista ja muuten asiattomista kirjoituksista” Kuten? Linkki?”sen johtopäätöksen, että libertarismi johtaa juuri tällaiseen eturyhmäajattelua korostavaan autoritarismiin.”Päinvastoin. Et ymmärrä libertarismista yhtään mitään. Libertarismi on individualismia. Miksi käyt täällä kommentoimassa asiaa, josta et tiedä yhtään mitään?”Minusta libertaarit voisivat useamminkin osoittaa suoraselkäisyyttään ja sanoutua irti Ellilän kaltaisesta roskasakista aivan tyystin.” Ohhoh. Ad hominem-hyökkäys sen kuin jatkuu vain. ”Olen verkossa ja sen ulkopuolella tavannutkin libertaareiksi tunnustautuvia henkilöitä, jotka ovat kauhistelleet tätä käytöstä.”Ooooh. Että ihan nimettömät tahot ovat olleet kanssasi samaa mieltä. Ooo.(To the tune of ”My Bonny lies over the ocean”) The Lurkers support me in emailThey all think I’m great don’t you know.You posters just don’t understand meBut soon you will reap what you sow.Lurkers, lurkers, lurkers support me, you’ll see, you’ll seeoff in e-mail the lurkers support me, you’ll see.The lurkers support me in email”So why don’t they post?” you all cryThey’re scared of your hostile intentionsthey’re not as courageous as I.Lurkers etc.One day I’ll round up all my lurkerswe’ll have a newsgroup of our ownwithout all this flak from you moronsmy lurkers will post round my throne.Lurkers etc.

  3. ”Ellilä on osoittanut usein samanlaista käytöstä”Määrittele ”samanlainen käytös”. Ikävien tosiasioiden mainitseminen? Se nyt vain sattuu olemaan fakta, että mustat amerikkalaiset tekevät rikoksia moninkertaisesti enemmän kuin valkoiset. Se on fakta. Se ei muuksi muutu, vaikka sinä pitäisit sen mainitsemista huonona ”käytöksenä”.Miehet muuten tekevät rikoksia moninkertaisesti enemmän kuin naiset. Onko tämänkin faktan mainitseminen sinusta huonoa ”käytöstä”? Mistä kaikista asioista keskustelun haluaisit kieltää? Mitä kaikkia tabuja sinulla on ja miksi? Haluatko julistaa itsesi joksikin internetin ajatuspoliisiksi?”Ihmettelen myös syvästi sitä, kuinka usein hän syyllistyy puhtaasti henkilöönkäyvään kirjoitteluun”Kuten? Mielestäni juuri sinä olet käynyt häiriköimässä tätä blogia henkilöönkäyvällä kirjoittelulla. Nytkin juuri harrastat henkilöönkäyvää, hyökkäävää argumentointia: vastustat minun lyhyttä viittaustani USA:n rikostilastoihin aloittamalla ad hominem-hyökkäyksen minua vastaan. Olet toki tehnyt samaa ennenkin, joten tämä ei ole mitenkään yllättävää.”ja alatyylisiin ilmauksiin.”Kuten? ”Olen aiemmin – ehkä perusteetta – vetänyt Ellilän ja muutaman muun libertaarin rasistisista ja muuten asiattomista kirjoituksista” Kuten? Linkki?”sen johtopäätöksen, että libertarismi johtaa juuri tällaiseen eturyhmäajattelua korostavaan autoritarismiin.”Päinvastoin. Et ymmärrä libertarismista yhtään mitään. Libertarismi on individualismia. Miksi käyt täällä kommentoimassa asiaa, josta et tiedä yhtään mitään?”Minusta libertaarit voisivat useamminkin osoittaa suoraselkäisyyttään ja sanoutua irti Ellilän kaltaisesta roskasakista aivan tyystin.” Ohhoh. Ad hominem-hyökkäys sen kuin jatkuu vain. ”Olen verkossa ja sen ulkopuolella tavannutkin libertaareiksi tunnustautuvia henkilöitä, jotka ovat kauhistelleet tätä käytöstä.”Ooooh. Että ihan nimettömät tahot ovat olleet kanssasi samaa mieltä. Ooo.(To the tune of ”My Bonny lies over the ocean”) The Lurkers support me in emailThey all think I’m great don’t you know.You posters just don’t understand meBut soon you will reap what you sow.Lurkers, lurkers, lurkers support me, you’ll see, you’ll seeoff in e-mail the lurkers support me, you’ll see.The lurkers support me in email”So why don’t they post?” you all cryThey’re scared of your hostile intentionsthey’re not as courageous as I.Lurkers etc.One day I’ll round up all my lurkerswe’ll have a newsgroup of our ownwithout all this flak from you moronsmy lurkers will post round my throne.Lurkers etc.

  4. Hello Dear Martha,I hope you are feeling betetr by now. I see you are not in Pink Saturday. I came by to see if you had. Today I am participating. I don\’t often get the chance.Let me know if you are o.k.I am keeping you in my prayers and healing thoughts.Hugs,Terri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s