Passivointikiihko ladattavissa

Kirja löytyy PDF:nä tuolta: Passivointikiihko.

Toki kuitenkin toivon että avaatte kukkaronnyörit ja tilaatte kirjan.

Lähetin juuri tilauksen kirjan oheistuotteesta, T-paidoista, nyt täytyy vain keksiä missä kaupittelisin niitä…

Seuraavaksi, jos aika riittää, piirrän kirjan sarjakuvaksi.

Mainokset

6 thoughts on “Passivointikiihko ladattavissa

 1. Itse asiassa minun on pitänyt laittaa sinulle kirja postissa, mutta se on vain unohtunut.

  Uskaltauduin tilaamaan t-paitoja kun kyselin tuttavanaisilta kehtaisivatko he pitää moista paitaa ja sain jo kysellessäni useamman tilauksen paidasta.

  Se kansikuva (Ja nimikin) muuten liittyy sisältöön, tosin varsinainen syy kannen ulkoasulle oli se, että minusta vain oli hauska laittaa ”sarjakuvamainen” kansi runokokoelmaan.

  T-paitojen myynnissä muuten on se ongelma, että niiden luontaisilta myyntipaikoilta, festareilta, lentää hyvin nopeasti pihalle jollei ole myyntilupaa. Kumma kyllä kirjoja vartijat antavat festareillakin ihan rauhassa myydä — kunhan et sentään myyntipöytää pystytä.

 2. Jaahas, taas täytyy paneutua kirjaan!
  Tänään päättyi aika hankala viikko, huomenna saunaan ja lauantaina vielä yksi muistettava kellonaika ja sitten on reilu vikko että ei ole kalenterissa stressiä!

  Mietin nyt minäkin, että miten puu on.

  Verbinä ”on” on huikean vahva.

  Olemisen voima.

  Mutta silti, miten puu on.

  Ruohot nyt käsittää, ne kuihtuvat.

  Miten ihminen on. Siihen on vastaus, se hengittää, on lämmin.
  Elävänä.

  Puu hengittää, puulla on viesti.

 3. ”Tänään päättyi aika hankala viikko, huomenna saunaan ja lauantaina vielä yksi muistettava kellonaika ja sitten on reilu vikko että ei ole kalenterissa stressiä!”

  No minulla on myöskin ollut kiireinen ja stressaava viikko, mikä tosin johtuu vain siitä että aloitan loman huomisen jälkeen ja olen jättänyt ”tämä on tehtävä ennen lomaa” hommia ihan viime tippaan, joten en voi syyttää kuin vain itseäni.

  Mutta lauantaitöiden jälkeen aloitankin loman heti huomisiltana klo 19 menemällä tuonne: http://laajis.files.wordpress.com/2008/10/ua2.jpg

  Juu, on on vahva verbi ja kun siihen lisää miten niin sitä pyörii miten kuten sängyssä asiaa miettien…

 4. Toi ’The Cave’ on periaatteeltaan ihan oiaseksa, mutta miksi site4 pite4e4 kutsua tuollaisella luolamieheen viittaavalla nimitykselle4? Eikf6 mite4e4n sivistyneempe4e4 keksitty?Olisiko voinut ke4ytte4e4 jotain sellaista sanastoa, kuin ette4 mies tarvitsee omaa rauhaa ja yksine4isyytte4e4n.. eikf6 pelkke4 ’Solitude’ riitte4isi? Ihmettelen hieman tuota sananvalintaa, mutta nykyilmapiirisse4he4n kaikki heitte4e4 niin paljon he4re4npyllye4, ja kikkailu on niin suurta joka paikassa, ette4 sine4nse4 ei varsinaisesti ylle4te4.Implikaatiot, jotka tuosta termiste4 tulevat, kuitenkin saavat helposti hyvin luolamiesme4isie4 piirteite4. Kuka nykyihminen tosissaan haluaisi aitoon LUOLAAN menne4? En mine4 ainakaan. Oma tila, joka on suljettu nalkuttavilta, ve4e4riste4vilte4, tuhoavilta tai he4iritsevilte4 vaikutteilta, olisi paljon parempi termi – jos sen vaisi jotenkin puristettua ytimekke4e4mme4ksi ja ve4he4sanaisemmaksi.- Vortac

 5. Kylle4 se mine4 olin !!!Mine4kin ostan usein jotain laanka, ”kun halvalla saa”, Vaikkei ole minun ve4rini.Niinkuin vihree4, site4 karsastan. Vaikka sen ve4risie4 vaatteitakin mulla on, mutta kun on halval…. :)Tuo liln se4vy on kylle4 kaunis ja kun olet tumma niin se sopii sinulle. Ja onhan se kiva re4ve4ytte4e4 joskus ja ylle4tte4e4 muut :)Mine4 tykke4e4n kovasti mustasta ja siihenhe4n sopii seuraksi oikeastaan kaikki se4vyt.Toivottavasti saat niite4 klipsuja kasaan sen verran ette4 pe4e4set jotain ve4rkke4e4me4e4n. Se on nimitte4in tosi kivaa. sanoo he4n joka on ihan niiden lumoissa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s